Diensten

Van renovaties tot onderhoud

Renovaties

Bouw- en Onderhoud Waalboer is expert op het gebied van
renovaties van:

  • Kantoor/bedrijfspanden
  • Fabriekshallen
  • Winkelcentra
  • Renovatie woningen
  • Monumentale panden

Bekijk onze projecten

Restauratie

Het restauratiewerk is een proces waarbij opdrachtgever en opdrachtnemer samenwerken naar een tevreden eindresultaat. Daarbij werken we graag direct samen in overleg met architecten, installateurs en andere adviseurs van de opdrachtgever. Onze rol is daarin meedenkend en oplossingsgericht. Wij denken mee in het proces als het gaat om mogelijkheden, risico’s, budget en planning. Daarin hebben wij een transparante en open visie en werkwijze.

Bekijk onze projecten

Verbouwing

Bouw- en Onderhoud Waalboer is een ervaren specialist voor kleine, middelgrote en grote verbouwingen. Een belangrijk aandachtspunt daarbij is het functioneren van de omgeving. Onze inzet is er op gericht om zo min mogelijk hinder te veroorzaken, zodat uw alledaagse werk door kan gaan.

  • Deuren, kozijnen en puien
  • Uitbouwen
  • Dakkapellen
  • Badkamers, welnessruimtes en sanitair
  • Keukens en pantry’s

Bekijk onze projecten

Onderhoud

Bouw- en Onderhoud Waalboer heeft gedurende zijn bestaansgeschiedenis een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van onderhoud van vastgoed. Woningbouwverenigingen, huizenbezitters en particuliere beleggers maken reeds sinds jaar en dag naar volle tevredenheid gebruik van onze diensten. Of het nu gaat om een muurtje pleisteren, een kozijn vervangen of een syphon vernieuwen; ons vakkundig personeel staat altijd voor u klaar.

Bouw- en Onderhoud Waalboer is in Hellevoetsluis en omstreken al jaren een gewaardeerde partner voor particulieren maar ook voor bedrijven, gemeenten en woningbouwverenigingen voor onderhoud aan woningen, kantoren en bedrijfspanden.

Nieuwbouw

Bouw- en Onderhoud Waalboer neemt u graag het gehele bouwproces uit handen, van ontwerp tot werkvoorbereiding en uitvoering. Samenwerken met een architect, door uzelf geselecteerd of door Waalboer, is mogelijk. Wij helpen u ook graag bij het maken van uw eigen ontwerp. In een oriënterend gesprek kijken we naar uw wensen en de verschillende mogelijkheden.

Waalboer bouwt graag woningen voor particulieren, zowel in opdracht van de koper als in projectbouw voor ontwikkelaars. Doordat we de kennis van het totale proces zelf in huis hebben, zijn de lijnen kort en komt u snel tot een schitterend resultaat.

Ook turnkey bouw behoort tot de mogelijkheden.

Onze klanten

Het succes van iedere onderneming staat of valt met opdrachtgevers. Wij zijn daarom ook trots op de bedrijven, organisaties en instellingen met wie we een langdurige relatie hebben opgebouwd gebaseerd op partnerschap, vertrouwen, en kwaliteit. Onderstaand is een greep uit onze opdrachtgevers waarop wij trots zijn. Onze lijst is natuurlijk nog niet compleet. We hebben zoals gezegd nog ambities voor veel meer van dergelijke relaties.

Contact opnemen

Wilt u meer weten en graag tijdens een afspraak verder praten?
Laat hier uw gegevens achter of neem telefonisch contact met ons op.

Bouw en Onderhoud Waalboer B.V.