Over ons

Een onafhankelijk bouw- en aannemingsbedrijf voor al uw bouwprojecten.

Al meer dan 45 jaar bouwen met zekerheid en kwaliteit!

Bouw- en Onderhoud Waalboer BV werkt met een team van vakmensen in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Onze opdrachtgevers weten ons te vinden voor verbouwingen, onderhoudswerkzaamheden of complete nieuwbouw. Zowel particulieren, gemeentelijke- en rijksoverheden, woningbouwverenigingen en bedrijven mogen wij tot onze klanten rekenen. Verder hebben wij de beschikking over een modern bedrijfspand met ruime kantoren, een uitstekend geoutilleerde werkplaats, magazijnen en een eigen wagenpark.

Multidisciplinair
Van Advies tot Zekerheid. Waalboer is multidisciplinair aannemingsbedrijf van A tot Z. Een brede diversiteit aan specialismen hebben we in eigen huis. Ook de bijkomende disciplines zoals ontwerp en installaties vallen onder onze verantwoordelijkheid.

Duurzaamheid

In de bouw zijn we constant op zoek naar duurzame producten en oplossingen. Het vervangen van Tl-buizen door ledverlichting vergt een behoorlijke investering, maar op den duur levert het geld op. Het milieu is er natuurlijk meteen bij gebaat. Ook heeft ons bedrijf een eigen milieustraat voor het scheiden van afval en hebben we benaderingslampen geïnstalleerd op kantoor en in de werkplaats.

“Wij nemen ook zelf initiatief op het gebied van duurzaamheid”

Wij nemen ook zelf initiatief op het gebied van duurzaamheid. Zo wijzen we onze opdrachtgevers waar mogelijk op duurzame alternatieven. Als we bijvoorbeeld worden ingeschakeld om een houten brug te repareren attenderen we de klant op de mogelijkheid om planken van gerecycled materiaal te gebruiken in plaats van hout. Zo krijgen gebruikte producten een tweede kans.

Onze klanten

Het succes van iedere onderneming staat of valt met opdrachtgevers. Wij zijn daarom ook trots op de bedrijven, organisaties en instellingen met wie we een langdurige relatie hebben opgebouwd gebaseerd op partnerschap, vertrouwen, en kwaliteit. Onderstaand is een greep uit onze opdrachtgevers waarop wij trots zijn. Onze lijst is natuurlijk nog niet compleet. We hebben zoals gezegd nog ambities voor veel meer van dergelijke relaties.

Contact opnemen

Wilt u meer weten en graag tijdens een afspraak verder praten?
Laat hier uw gegevens achter of neem telefonisch contact met ons op.

Bouw en Onderhoud Waalboer B.V.